Hvornår har man behov for en låsesmed med døgnvagt?

låsesmed døgnvagt

Hos en af Københavns førende låsesmede tilbydes en praktisk døgnvagtsordning, hvor man kan få hjælp i akutte situationer hele året.

En akut situation, hvor der er behov en låsesmed med døgnvagt, kunne være, hvis man har låst sig ude af boligen, har mistet eller fået stjålet sine nøgler, eller hvis man eksempelvis har knækket den eneste fungerende nøgle til hjemmet. Døgnvagtslåsesmeden hjælper også til biler og til erhvervskunder, og der er både info inde på hjemmesiden, eller man kan ringe til låsesmeden og høre nærmere.

Teknisk låsehjælp til biler er et område, hvor døgnvagtslåsesmeden har oplevet stigende efterspørgsel, og man har derfor oprettet en afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med denne type opgaver.

Der kan bilnøgler til langt de fleste bilmærker – og laves nøgler i næsten alle typer og modeller – med og uden startspærre og fjerbetjening.

Hvorfor kontakte en døgnvagtslåsesmed?

Der kan være flere grunde til, at man får behov for en låsesmed med døgnvagt. I de fleste tilfælde opstår behovet om natten, hvor man enten har låst sig ude af boligen eller bilen. Her kan hjælpen være fremme på stedet inden for 30 minutter i de fleste tilfælde, og der køres i hele København og omegn.

Man kan læse mere om døgnvagt på hjemmesiden, og man finder hertil en liste over bilnøgler, der kan ydes låsesmedshjælp til.

You may also like...