Regnskabskursus i regnskabsforståelse hos Supplement

Regnskabsforståelse - Regnskabskursus

Er du træt af ikke at kunne forstå regnskaber på et rimeligt niveau? Så tag et regnskabskursus hos Supplement A/S og få en bedre regnskabsforståelse!

Hos Supplement tilbyder de en lang række forskellige kurser, som alle er virksomhedsrelevante. Det er lige fra arbejdsglæde og trivsel til et regnskabskursus i regnskabsforståelse. Føler du at det er irriterende, at du ikke forstår din revisor eller de begreber, der står i regnskaber, så er det en klar anbefaling at tage et regnskabskursus hos Supplement og få en bredere regnskabsforståelse.

Formål med et regnskabskursus i regnskabsforståelse

Et regnskabskursus fra Supplement er til rådighed for alle. Målgruppen for kurserne er dog primært medarbejdere og ledere, der arbejder med regnskaber uden at have en uddannelse inden for området. Det kunne for eksempel være iværksættere, jurister, ingeniører, marketingfolk. Formålet med dette regnskabskursus er, at give alle en bedre regnskabsforståelse. Med en bedre forståelse for begreber der bliver anvendt i regnskaber, øger man sine kompetencer og gør sig selv til en mere konkurrencedygtig medarbejder på det internationale marked.

Muligheder for regnskabskursus med forøget regnskabsforståelse

Der er flere forskellige muligheder for deltagelse i et regnskabskursus med henblik på øget regnskabsforståelse. Kurserne dækker både over det generelle overblik, samt en bredere forståelse for hvad visse tal og begreber betyder. Der er for eksempel også mulighed for mere tekniske kurser, hvor der er fokus på, hvordan man selv opstiller sit regnskab og en generel regnskabsforståelse for bogholderi.
Har man brug for et bedre overblik over sit projekt, er der også råd for det. Med et kursus i projektøkonomi kan man få en bredere forståelse af det økonomiske aspekt; det gælder lige fra risikovurderinger og cost/benefit-analyse til simple investeringsberegninger og rapportering af projekters økonomi som beslutningsgrundlag. Det er et kursus som både henvender sig til projektledere samt projektmedarbejdere. Så kig forbi supplement.dk, find et kursus der passer til dit behov og tag kontakt til Supplement i dag.