Din låsesmed kan hjælpe både før og efter et indbrud

Uanset hvad der bliver stjålet, er det aldrig sjovt at have indbrud. Det er mange gange ikke værdien af det, der bliver stjålet, der bekymrer folk. Værdien af de genstande der bliver stjålet, bliver nemlig i de fleste tilfælde dækket af en ulykkesforsikring. Det der bekymrer folk mest, er tvært imod, at indbruddet skal ske igen, mens de er hjemme.

Et møde med en indbrudstyv er ikke noget, som en låsesmed kan hjælpe mod, selvom man befinder sig inden for det område, som den lokale låsesmed dækker. Dette område kunne for eksempel være Rødovre eller Glostrup kommune.

Københavns låsesmed sikrer boliger i Rødovre og Glostrup

En låsesmed kan dog både hjælpe før, og efter uheldet er sket. Så bor man i Rødovre eller Glostrup kommune, og gerne vil sikre sig mod indbrud, kan man ringe til sin lokale låsesmed eller gå på Google og lave søgningen: Låsesmed Rødovre eller Låsesmed Glostrup. Så kommer de virksomheder frem på siden, der kan hjælpe med sikring af boligen. En af disse virksomheder er Københavns låsesmed.

Denne låsesmed arbejder på flere områder, når det kommer til en proaktiv sikring af boliger. Blandt andet kan Københavns låsesmed udskifte gamle usikre låse til nye opdaterede låse, der er sikret mod bankenøgler. Bankenøgler er et gammelt og kendt redskab, der kan åbne de fleste låse. Teknikken til bankelåse kan læres af alle. Kært barn har som bekendt mange navne, og disse nøgler kaldes også slagnøgler, bump keys, rapping key, og så videre.

Mange mennesker har i deres liv oplevet, at enten et vindue eller en dør i deres hjem er blevet brudt op. Det må antages at være en ubehagelig oplevelse at se enten sin dør eller et vindue være blevet ødelagt af et koben. Dette tilbyder Københavns låsesmed i Rødovre og Glostrup at forebygge imod. Virksomheden tilbyder nemlig montering af en Secustrip, som gør det yderst vanskeligt for tyven at komme ind i huset. Secustrip er en metalliste, der dækker over gabet mellem døren og dørkarmen, således at tyven ikke kan få et koben ind i revnen. Denne løsning kan få tyven til at fortryde sit indbrud, da det vil være for svært og tidskrævende at komme igennem. Det er derfor ikke uden grund, at politiet i årevis har anbefalet at få monteret sådan en løsning på sit hus eller sommerhus.

Låsesmed i Glostrup hjælper hvis uheldet er ude

Politiet i Glostrup kommune er som i alle andre kommuner altid klar, når der meldes om et igangværende indbrud. Dog er det sjældent, at politiet når ud til gerningsstedet, før indbrudstyvene allerede er væk. Her kommer din låsesmed ind i billedet. Først og fremmest kan låsesmeden hjælpe med at udbedre de skader som brud på karme og lignende. Dog ligger det helt store arbejde i at sikre boligen mod fremtidige indbrud.

Her kommer den Proaktive sikring af boligen i spil igen, men Københavns låsesmed i Rødovre og Glostrup anbefaler, at man gør mere end bare det ovenstående. Et alarmsystem i boligen er en rigtig god ide. Der findes rigtig mange forskellige typer af alarmsystemer. Her i blandt kan der nævnes, vandalarm, røgalarm og almindelige tyverialarmer med forskellige brugbare funktioner. En røgalarm er ikke ment som en klassisk røgalarm, der opfanger fare for brand. Det er nemlig muligt at sikre sin bolig med en alarm, der udsender røg når alarmen udløses. Røgen er så tæt, at den gør det umuligt for indbrudstyven at navigere rundt i huset under det i gangværende indbrud.

Københavns låsesmed råder også folk med frygt for indbrud til at installere videoovervågning. Uanset om man bor i Glostrup eller Rødovre, kan man med videoovervågning øge chancen for at fange den pågældende indbrudstyv. Indendørs overvågning kan muligvis fange tyvens ansigt, mens udendørs overvågning har mulighed for at fange nummerpladen på bilen, der bliver brugt.

You may also like...