Brystoperationer kan afhjælpe flere ting

brystoperationerMan kan gøre mange forskellige ting med brystoperationer. Da der er lige så mange forskellige slag bryster, som der er kvinder, vil der altid være forskellige muligheder for at udføre brystoperationer. Om end man synes, at ens bryster er skæve, asymmetriske, for store, for små, eller de hænger, så kan der i de fleste tilfælde gøres noget ved det.

Brystvorter kan ændre sig over tid

En fødsel med en efterfølgende periode af amning kan medføre at areolaen, det område der er rundt om selve brystvorten, ændrer sig. Det vil ofte være forstørret, og her vil en brystoperation kunne reducere brystvorteområdet, så dette ikke synes så markant længere. En sådan brystoperation kan udføres på flere måder, men det vil ofte foregå sådan, at man kirurgisk fjerner et lille stykke af areolaen hele vejen rundt, hvilket vil resultere i at, området omkring brystvorten formindskes.

Det er vigtigt, at man overvejer, hvorvidt en sådan brystoperation er noget for en selv. Det kan i mange tilfælde styrke ens velbefindende og give en øget følelse af kvindelighed, men ligesom der er mange forskellige bryster, er der også mange forskellige præferencer om, hvordan man synes, at lige præcis ens egne bryster skal se ud.

Brystoperation kan løfte brysterne

Ligesom med brystvorterne kan selve brystet også blive påvirket af en graviditet med efterfølgende amning. En brystoperation i denne forbindelse kan udføres med forskellige teknikker, men sædvanligvis vil man ved større brystløft lave et ankerformet snit. Dette er en metode, som er særlig velegnet til større brystløft, og denne form for brystoperation bliver benyttet ofte. Hvis brystløftet er lille behøves er denne teknik ikke nødvendigt, og der kan i stedet foretages et mindre indgreb, hvor kun lidt hud fjernes omkring brystvorten. Fordelen ved en sådan brystoperation er, at det efterlader mindre synlige ar efterfølgende.

Botox kan udglatte din hud

Ligesom mange kvinder er utilfredse med deres bryster, er der også mange, der ikke bryder sig om deres hud. Der kan med tiden udvikle sig rynker, som efterhånden bliver dybere og dybere. Her er en botoxbehandling en mulighed, hvis ønsket er at få udglattet huden igen. Forud for en sådan botoxbehandling vil der altid skulle gøres en grundig forundersøgelse. Her vil en speciallæge undersøge huden og vurdere, hvilken form for botoxbehandling, der egner sig bedst til det enkelte individ.

Få professionelle og erfarne læger til at udføre indgrebene

Uanset om det gælder brystoperationer eller botoxbehandling, så er det vigtigt, at behandlingen bliver gjort af fagkyndige folk, der ved hvad de laver og har erfaringer med det. Nygart kan lave brystoperationer, som ændrer areolaen og løfter bryster, lige såvel som de kan udføre en botoxbehandling.

You may also like...