Brystforstørrelse og hårfjerning på privathospital

I Danmark bliver langt de fleste kosmetiske operationer foretaget på privathospitaler. Sundhedsordningen dækker nemlig ikke operationer, der ikke er decideret nødvendige for liv og førlighed. Dette betyder samtidig at operationerne er brugerbetalte, uanset om man vil have lavet brystforstørrelse eller hårfjerning.

Brystforstørrelse er en trend hos kvinder

For kvinderne er den mest kendte, og angiveligvis også mest populære, plastikoperation brystforstørrelse. Denne operation, som udelukkende bliver foretaget af kosmetiske årsager, kan foretages med to forskellige indlæg. Disse to varianter er silikone og saltvand.

Udover brystforstørrelse får mange også lavet brystløft på privathospitalerne. Dette antages dog primært at være hos den lidt ældre generation, som gerne vil strammes op igen.

Som tidligere nævnt er kosmetiske operationer på patientens egen regning, så et besøg på privathospitalet kommer ikke uden omkostninger. Som på et almindeligt offentligt hospital, er det uddannede læger der foretager komplicerede kirurgiske indgreb. Derfor er prisen på for eksempel brystforstørrelse også der efter.

Det er måske ikke alle, der har en opsparing, der kan betale en operation af den størrelse, så mange gange kræver det, at man sparer op over en længere periode. Denne periode kan man passende bruge til, at overveje hvorvidt man vil have udført operationen eller ej. Det skal nemlig tages med i betragtningen at en operation som brystforstørrelse, er mere eller mindre permanent.

Hårfjerning henvender sig til begge køn

Hårfjerning er, modsat brystforstørrelse mere rettet mod begge køn. Hvis man besøger et privathospital for at få lavet hårfjerning, sker det ikke som i klassisk forstand. Man bliver nemlig ikke vokset eller barberet, som man ville gøre det på skønhedsklinikker. På privathospitaler er hårfjerning permanent. På Nygart privathospital i København udføres denne behandling uden kirurgiske indgreb. Der bliver der imod brugt intensivt pulserende lys. Dette kaldes også for lasermetoden.

Denne type behandling henvender sig til begge køn, men oftest får kvinder fjernet hår andre steder end mænd.

Mænd har en tendens til at få uønsket hår på ryggen, brystet og maven. Derfor er det primært disse steder, hvor mændene får udført den permanente hårfjerning.

Kvinderne der imod antages oftest at få fjernet hår på ben, lår og armhuler.

Nygart beskriver på deres hjemmeside, at behandlingen er permanent, men at der skal mere end en enkelt behandling til. Efter fire til fem behandlinger vil man gennemsnitligt få reduceret 50% af hårene. Mænd med hår på ryggen slipper dog ikke så let, da behandling på dette område oftest kræver flere behandlinger.

You may also like...