Hvilket låsesystem skal du vælge?

Låsesystem

Overvejer du at skifte låsesystem i hjemmet eller hos din virksomhed? Så skal du kende til de forskellige muligheder, der er at vælge imellem.

En af dine muligheder er et låsesystem med adgangskontrol funktioner. Låsesystemet består af en elektronisk nøgle / nøglebrik, der kan styres fra enhver computer. På den måde kan du, via computeren, give og fjerne adgang til de forskellige nøgler, du har omløb. Skulle en nøgle gå tabt, kan du derfor nemt spærre nøglen. Har du håndværkere, kan du styre, hvornår på dagen de har adgang via nøglebrikken. På den måde undgår du blandt andet at skulle omlægge låse og få lavet nye nøgler, som du ville skulle ved et traditionelt mekanisk låsesystem. Et elektronisk låsesystem med adgangskontrol funktioner, vil give dig øget fleksibilitet og sikring.

En anden mulighed er et almindelig elektronisk låsesystem, uden samme funktioner som adgangskontrol. Her består det elektroniske låsesystem også af en elektronisk nøgle/nøglebrik. Hvis du mister nøglen til denne, har du også mulighed for hurtigt at få nøglebrikken spærret. Den eneste forskel er, at der skal bruges en set-up nøgle på de låse nøglen ikke længere skal kunne fungerer til.

Mekaniske låsesystemer

Du har selvfølgelig også muligheden for et mere traditionelt mekanisk låsesystem. Låse er blevet langt mere kompliceret i deres mekanik og derved sikrere end hvad de har været førhen. Du har derfor god mulighed for at finde et mekanisk låsesystem, der effektivt sikre dit hjem mod indbrudstyve.

Ønsker du den stærkeste mulige sikring af din bygning fra et, skal du have en slagfast sikkerhedscylinder. Denne lås er, som navnet antyder, slagfast og så lever den op til langt de af forsikringsselskabernes krav.

Før du tager en beslutning om, hvilket låsesystem du vælger, er det en god idé at forhøre dig om, hvilke krav dit forsikringsselskab har. Selvom der ikke er nogle lovmæssige krav til, hvordan bygninger skal sikres, har forsikringsselskaber ofte nogle krav til sikringen af din bygning, før du har krav på erstatning.

Nu hvor du er blevet lidt klogere på de forskellige låsesystemer, der er på markedet, håber jeg, at du finder lige den løsning, der passer dig bedst.

You may also like...