Dansk Boligforsikring udvider på WordPress

Dansk Boligforsikring
Dansk Boligforsikring

Er du uddannet aktuar? Eller måske Cand.merc.? Det kan virke som en ren jungle, når den korrekte forsikring skal vælges til drømmeboligen. Men lad ikke den tætte underskov af forsikringsudbydere blokere for dit valg af husforsikring – det kan være dyrt at spare væk. Derfor er Dansk Boligforsikring klar til at hjælpe dig med en nem og overskuelig ejerskifteforsikring, der sikrer dig og din bolig i mange år fremover.

På Dansk Boligforsikrings WordPress Blog kan du læse, hvad forskellen er på en ejerskifteforsikring og en almindelig forsikring samt blive klogere på, hvad du som boligejer skal huske. WordPress bloggen vil blive opdateret minimum én gang om måneden, og du kan altid få mere information ved at klikke ind på den officielle hjemmeside for dansk boligforsikring.

You may also like...