Restaurationssalg.dk

Går du i tanker om enten at købe eller sælge en restauration? Så er det hensigtsmæssigt at finde en erhvervsmægler, som har brancheerfaring og et stort netværk. Det har Restaurationssalg.dk: en restaurantmægler, som repræsenterer både sælger og køber. De kan altså hjælpe, hvad end du skal af med de gamle lokaler eller er på udkig efter nogle nye.

Restaurationssalg.dk vil gerne være den førende samarbejdspartner, når det kommer til handel med restaurationer. Virksomheden er startet af Daniel Busch Hansen, som har mange år i kokke- og restaurationsbranchen bag sig. Det netværk, der er opbygget herigennem, er uundværligt for Restaurationssalg.dk. Det er et netværk, der trækkes på hver dag, når der søges et match til henholdsvis køber og sælger. Som kunde skal du derfor ikke tøve med et kontakte virksomheden, hvis det du søger ikke umiddelbart er at finde. De har nemlig et stort antal af skuffesager, ligeledes med at der ofte kommer nye sager ind ad døren. I og med at virksomheden allerede har en masse købere klar, er det en attraktiv platform at sælge din restaurant på. En hurtig, effektiv og tryg handel er nøgleordene hos Restaurationssalg.dk.

Overvejer du selv, om det er det rette tidspunkt at købe/sælge en restauration?

Der har sikkert gået en masse tanker igennem hovedet på diverse restaurantejere de seneste måneder grundet den ændrede samfundssituation. Nogle har måske endda måtte smide håndklædet i ringen. Men det betyder ikke, at det nuværende tidspunkt er dårligt. Restauranter over hele landet er igen åbnet, og selvom det er med visse restriktioner, er gæsterne tilbage ved bordet. Det tyder derfor på, at restaurantscenen – næsten som vi kender den – er tilbage og kører rigtig godt. Derfor er der stadig en masse interesserede købere, hvis du selv står og skal sælge din restaurant. Og til køberne er der masser af gode muligheder for netop nu at erhverve den restauration, der passer ind i din drøm. Se alle restauranter til salg her, hvis du

På Restaurationssalg.dk kan du finde sager fra hele landet. Du kan også finde kontaktinformation på lokale mæglere, hvis du har en specifik placering, du er interesseret i.

Find yderligere kontaktinformation på firmaet her:

Tlf. 31 17 44 11
Mail:  info@restaurationssalg.dk
CVR: 40630287

You may also like...