Træbriketter og German Pellets gavner både din pengepung og miljøet

I disse miljørigtige tider, kan det være svært at vurdere, hvilket brændselalternativ der er bedst at anvende. I tidligere tider, var fyringsolie og brænde de foretrukne alternativer i forbindelse med opvarming. Dog har begge mistet momentum, grundet deres negative effekt på miljøet.

I stedet for er træbriketter samt træpiller begyndt at indvinde position som danskernes foretrukne alternativ, når det kommer til opvarmning.

Billige træbriketter

Når du vælger at fyre med træbriketter, får du som forbruger mange fordele, som ikke gør sig gældende ved andre former for brændsel.

Hos Absolut Træpiller er alle træpiller produceret i Tyskland. Det vil sige, at du er garanteret et miljørigtigt produkt, til en billig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Træbriketter er et grønnere valg

Fyring med træbriketter er en win-win situation grundet produktets grønne forbrænding og billige pris.

Træbriketter er produceret af meget findelt savsmuld, som presses sammen under hårdt og kontrolleret tryk. Derfor er der her tale om et helt rent og naturligt produkt, som udelukkende består af træ.

Grundet den kontrollerede og systemtiske producering, er du garanteret en jævn forbrænding, der bidrager til en strømlinet forbræding.

Som sagt består træbriketter udelukkende af træ. Det vil sige, at det ikke indeholder fugt, bark, knaster og harpiks, hvilket fører til en helt CO2 neutral forbrænding.

German Pellets – Træpillernes #1

Træpiller og træbriketter går hånd i hånd, når det kommer til at give en jævn forbrænding med tanke på et grønnere miljø.

Træpiller har en høj brændeværdi med en lav askeudvikling. Dette bidrager til en bedre fyringskomfort, da rensning af fyret reduceres til et minimum.

German Pellets er danskernes foretrukne mærke, når det kommer til træpiller.

Det udspiller sig i kvaliteten, som er forbundet med tysk produceret produkter. German Pellets er er blandt de absolut bedste inden for branchen. Al produktion foregår i Tyskland, hvor strenge og høje krav er føresædet, når det kommer til proces og kvalitet.

You may also like...