God mad på arbejdspladsen betyder meget

Hvis I som virksomhed er på jagt efter en frokostordning, men ikke synes, at I har tiden til at indhente tilbud, til at kontakte leverandører og til at skabe overblik over, hvilket noget mad I kan få, er der heldigvis håb. Frokostordninger.dk er en frokostudbyder, som har specialiseret sig i at gøre hele denne proces meget nemmere. Helt lavpraktisk betyder det, at I blot skal udfylde en formular på hjemmesiden.

Her kan I beskrive, hvilken en slags mad I gerne vil have. Hvor specifikke I er, er helt op til jer. Det kan også være ønsker om, at det skal være muligt med en vegansk kuvert eller lignende. Inden for kort tid får I tilsendt tre tilbud, som er indhentet fra tre af samarbejdskøkkenerne. Hvis I synes, at ét af køkkenerne ser fristende ud, kan I takke ja – og hvis I ikke er overbevist, koster det jer selvfølgelig ikke noget.

Hvad får I, når I bestiller gennem Frokostordninger.dk?

Når I bestiller gennem Frokostordninger.dk er I sikret en høj kvalitet på alle parametre. Frokostordninger.dk har altid kunden altid i fokus, hvorfor de også altid er koncentreret om at skabe de bedste oplevelser. Det, som firmaet særligt får god tilbagemelding på, er selve maden, der serveres og i høj grad også på den tilhørende service. Én af grundene til, at Frokostordninger.dk kan opretholde den høje kvalitet, er, at de kun samarbejder med køkkener, som har samme indstilling til kunderne. Du kan således være sikker på, at alle samarbejdspartnerne har en rigtig høj kundetilfredshed.

Udover den lækre mad og den gode kundeservice er én af fordelene ved Frokostordninger.dk desuden, at udvalget er bredt. Det betyder, at næsten lige meget hvad I har af krav til frokosten, kan det indfries. Eksempelvis kan I både få vegansk og vegetarisk frokostordning. I kan få økologisk frokostordning. Og I kan også få den fuldstændig traditionel og dansk. Her er det sådan set bare jer, der sætter kravene. Så prøver frokostudbyderen at matche dette med køkkenerne.

You may also like...