Skal jeg købe et jakkesæt hos en skrædder?

Jeg står her og skal bruge et jakkesæt meget snart, da jeg snart skal til en stor og fin fest. Jeg vil rigtig gerne have et, der er af en god kvalitet, så i dette tilfælde synes jeg ikke rigtig, at prisen betyder ret meget.

Jeg har derfor i rigtig lang tid overvejet, om jeg skal tage mig sammen og gå ind til at skrædder og få syet mig et jakkesæt der, som passer til mine mål, men på trods af, jeg siger, prisen ikke betyder noget, ved jeg ikke helt, om jeg har råd til at købe sådan et.

Men jeg tror alligevel, det ender med, jeg køber et fra en skrædder, da jeg ikke er meget for at købe de helt rette mærkevare til mange penge, som jeg ikke kan være sikker på, vil sidde helt perfekt.

Heldigvis har jeg snart fødselsdag, også før jeg får brug for at gå ud og købe jakkesættet, så jeg kan måske ønske mig nogle penge eller et gavekort i fødselsdagsgave, som jeg kan bruge på et skræddersyet jakkesæt.

You may also like...