Brystforstørrelse førte til Zeltiq Cool Sculpting

Jeg fik en brystforstørrelse i sidste måned. Det var min første kosmetiske operation, og jeg kan love Jer for at jeg havde mange nerver på. Da jeg ankom til privathospitalet skulle jeg sidde og vente på en sygeplejerske i små 10 minutter og der fik jeg øje på noget meget interessant; Zeltiq Cool Sculpting.

Zeltiq Cool Sculpting er ikke ligeså udbredt og kendt som en almindelig brystforstørrelse, men lur mig ikke om det kommer til at være mindst ligeså populært som en brystforstørrende operation?

Til Jer der ikke har hørt om dette før, så er Zeltiq Cool Sculpting en metode at reducere fedt på. Dvs. en fedtsugning uden kirurgisk indgreb. Ved denne metode fryser man faktisk fedt væk. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på dette mens jeg sad og ventede på sygeplejersken den dag jeg skulle have en brystforstørrelse. Det hjalp faktisk rigtig meget på nervøsiteten.

Nu en måned efter brystoperationen er jeg begyndt at planlægge at spare penge op til Zeltiq Cool Sculpting. Der går et stykke tid endnu for jeg skal også lige komme mig på brystforstørrelse inden jeg hopper ud i noget nyt. Men jeg glæder mig allerede rigtig meget til at få den talje som jeg altid har drømt om!

You may also like...