Nike Air Max – gode at gå i, gode at løbe i

Kender du den type sko fra Nike, der hedder Nike Air Max? Det gør du sikkert, for det er en af verdens bedst solgte sko, nogensinde, og er du kriminel, så er chancen faktisk endnu større. En lidt sjov historie er nemlig, at der for nogle år siden blev lavet en undersøgelse vedrørende kriminelles fodtøj, og det viste sig, at på førstepladsen over oftest brugte sko, når det gjaldt forbrydelser, netop var en af skoene fra denne serie.

Der har sikkert været mange grunde til at skoen fra Nike Air Max, mere bestemt modellen ’95 var eller er så populær blandt de kriminelle. Blandt andet er disse sko virkelig gode at gå i, og får man brug for at løbe, ja, så er den også fordelagtig til dette. Naturligvis var det kondi- eller løbesko, der toppede listen over, hvilke skoaftryk, de kriminelle havde sat på deres vej, og faktisk var hele seks ud af listens top ti sko, sko fra mærket Nike.

Det er nu ikke så underligt, for det er et af de bedst sælgende mærker, når det gælder sko. Skoene fra Nike Air Max er desuden kendt for at være utroligt gode, både at gå og løbe i, på grund af deres udformning og design, og så kan man jo sagtens forstå, hvorfor skoene er så populære hos folk, der pludselig får brug for at tage benene på nakken.

Nike selv er dog ikke synderlig stolte af deres ellers fine placeringer på denne liste fra 2007, og ønskede, da de blev spurgt af en journalist, ikke at kommentere på denne sag. Jeg er dog sikker på, at langt størstedelen, af de kunder, der køber Nike Air Max, ikke har planer om at begå nogen forbrydelser, på trods af deres fine sko.

Selv har jeg haft to par Nike Air Max, og overvejer lige nu, om jeg skal købe mig det tredje par. Det er, kort sagt, de bedste sko, man kan få, og for mig, er det nogle af de bedste sko, jeg har, både at gå og løbe i. Der er nemlig masser af komfort i skoen, og det er vigtigt for mig, der ellers har rimelig sarte fødder, der brokker sig ved den mindste fejl på mit fodtøj.

 

You may also like...