Hvad kan en lille virksomhed bruge internet markedsføring til?

De fleste små virksomheder er af den opfattelse, at de ikke har brug for internet markedsføring. Det er en fejl fra deres side, fordi de ikke mener, de har råd til at smide penge på noget, de ikke kan se et målbart resultat på, men sådan er det jo med alt markedsføring, især det på internettet. Men har de overhovedet råd til at lade være?

Der findes mange måder, hvorpå man kan lave markedsføring af sin virksomhed på internettet. Der er både søgemaskinemarketing, som dækker over især SEO og Google AdWords, men der er også markedsføring i Sociale Medier, den gode gammeldags bannerreklame og så selvfølgelig en interaktiv hjemmeside, som får kunderne til at komme tilbage – også selvom det ikke er en webshop.

Hvis du selv har en mindre virksomhed, som ikke har hul i budgettet til at kaste penge efter markedsføring på internettet, så vil jeg foreslå, at du overvejer det, fordi det kan give dig adgang til en potentiel kundekreds, som du ikke før har kunnet komme i kontakt med, især hvis du har webshop i forbindelse med din butik. Internet markedsførings force er, at du i mange tilfælde kan måle dets resultat, men det er dog primært med Google AdWords, men det er bestemt også en meget vigtig platform at bruge penge på.

I sidste ende handler internet markedsføring om synlig tilstedeværelse. Det nytter jo ikke noget at møde op til et socialt arrangement og sætte sig over i hjørnet. Det får du intet ud af. Hvis du laver en hjemmeside, men bruger intet energi på at gøre opmærksom på dets eksistens, så får du heller intet ud af det. Det kan i visse tilfælde være nok med et skilt i butikkens vindue, men det henvender sig oftest til allerede eksisterende kunder, hvilket udelukker nye potentielle kunder, som også er købekraftige ift. de produkter, du tilbyder.

Hvis ikke det ligger mellem linjerne, vil jeg meget gerne understrege at internet markedsføring er pengene værd, men i samme mundfuld, vil jeg gerne understrege, at det vil give større afkast des større kvalitets internet markedsføring bureauet, du benytter, kan tilbyde.

You may also like...