Problemet med bordfodbold er bordfodboldbolde

bordfodboldbolde

Det er altid et evigt problem med bordfodbold er bordfodboldbolde. De er altid slidte og brugte.

Det gør, at man skal starte forfra hver gang. Især når man er i byen er bordene til bordfodbold utroligt slidte. Alt efter hvilken type bord det er, er der altid sket nogenlunde det samme.

Italienske borde til bordfodbold med glasplader hvor man ikke kan komme ind og flytte manuelt på boldene, har altid bøjede stænger, fordi folk løfter i dem for at flytte op bordet. Åbne borde til fodboldbord i stil med de franske er altid klistret og ulækre, fordi fulde folk har spildt øl og drinks ned på spillefladen. Det er altid en udfordring at komme ind og skulle finde ud af hvilken personlighed de individuelle borde til bordfodbold har. Der er mange eksempler på borde, som er decideret umulige at spille på, fordi bordene var i så ringe stand.

Det værste er dog, når der mangle bordfodboldbolde til et bord. De franske åbne borde plejer som oftest kun at have en til tre bordfodboldbolde liggende. Og de forsvinder desværre utroligt let. Især når folk vælger at bruge dem til så meget andet end til bordfodbold. Jeg har set nogle spille beerpong med bordfodboldbolde. Det er bare decideret dumt. Boldene bliver utroligt klistret af at ligge og svømme rundt i øl. Det er noget andet med de italienske borde. Der er boldene fastlåst inde i selve bordet. Det gør det bare det stykke mere frustrerende når der mangler bordfodboldbolde. Når man har betalt for et bord, forventer man så at sige at få en fuld oplevelse, men når der mangler bordfodboldbolde i bordet, sidder man tilbage med en fornemmelse af at spillet blev afsluttet for tidligt. De fleste borde er også designet til at antallet af bordfodboldbolde passer med, at man efter et spil, kan afgøre hvem der har vundet. Hvis der ikke er bolde nok, ender man med at stå og kigge lidt på hinanden og ikke helt kunne vurderer hvem vinderen er hvis det var et tæt spil.

Bordfodbold er en fantastisk beskæftigelse, men det er desværre noget som kræver relativt meget vedligeholdelse, når det står et sted med udskænkning og fulde mennesker.

En lille opfordring herfra. Pas på jeres bordfodboldbolde! Det er så mange gange sjovere at spille bordfodbold, når udstyret er i orden.

Hvis I står og mangler bordfodboldbolde til når du skal spille bordfodbold så prøv at tag et kig på dartshop.dk

You may also like...