Dansk Boligforsikrings videoer på Vimeo

Dansk Boligforsikring har udgivet en række videoer på det populære site Vimeo. På virksomhedens profil kan du se, hvordan du forbereder dig til din boligjagt, hvordan du vælger den rette forsikring og hvilke forsikringer, du absolut skal huske

Dansk boligforsikring har taget den visuelle tidsalder til sig. Flere kanaler viser videoer frem for tekst og billeder, og det er en trend, der er opadgående. Dansk Boligforsikring har derfor benyttet flere populære videosider til at vise, hvordan huskøber og –sælger bedst forbereder sig. En af de vigtigste områder en huskøber skal fokusere på er boligjagten.

Dansk boligforsikring giver dig 3 gode råd

En af videoerne, Dansk Boligforsikring har lavet, viser hvad boligsøgende skal huske i deres jagt efter drømmeboligen.  Videoen 3 gode råd til boligkøb viser, hvad du som køber skal fokusere på før, du underskriver en købsaftale. Der er nemlig mange købere, der forelsker sig i et hus, de i sidste ende ikke har råd til. Det betyder, at deres drømmehus bliver til boligmareridt.

Videoer er ofte en bedre måde at formidle, hvordan man skal agere, når man befinder sig på et uvant område. De færreste køber hus på daglig basis, og man er derfor mere udsat, hvis man ikke er forberedt på de udfordringer, man utvivlsomt støder på. Nogle af de gode råd, huskøbere og –sælgere kan følge er:

  • Vær ærlig
  • Allier dig med fagfolk
  • Vær klar til at gå op eller ned i pris

Når man er involveret i en bolighandel, så bliver man ofte nød til at mødes på midten – enten når det gælder pris, istandsættelse eller et helt tredje område. Derfor kan det godt betale sig at gøre sit hjemmearbejde grundigt, før man sætter sig ved forhandlingsbordet

Undersøg forsikringsselskaberne her

Flere forsikringsselskaber, herunder Dansk Boligforsikring, bliver ofte vurderet af uafhængige sider, der tester produkt, kundeservice og priser. Det kan du blandt andet se på findforsikring.dk, der anmelder Dansk Boligforsikring.

Kontakt

Læs mere om Dansk Boligforsikring på

Facebook

LinkedIn

You may also like...