Fillers er det nyeste inden for skønhedsbehandlinger

Skønhedsindustrien har fuld fart fremad og nye plastikkirurgiske operationer og skønhedsbehandlinger af hud, hår og negle udvikles hele tiden. Botox har gået sin sejrsgang verden over i mere end 20 år og det samme gælder kirurgiske indgreb såsom ansigtsløft og øjnelågsløft. I de senere år er en mindre invasiv behandlingsform dog begyndt at gøre indtog: Fillers.

Hvad er fillers?

Fillers er kort fortalt en injektionsbehandling, hvor stabiliseret hyaluronsyre i gel-form indsprøjtes i huden via små kanyler. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i kroppen, og behandlingen er således ufarlig. Den er også smertefri, da injektionerne indeholder lokalbedøvelse. Fillerbehandlinger bør altid foretages af uddannet skønhedspersonale, der kan tilrettelægge og udføre en behandling skræddersyet til den enkelte patients behov og ønsker.

Hvor kan man få fillers?

Fillers er alsidige og kan benyttes på læber, kindben, kinder, kæbelinje, tindinger, rande under øjnene, næseryggen, nasiolabiale rynker mellem næsefløje og mundvige, marionette-linjer mellem mundvige og kæbe, på hagen samt i øreflipperne. Mulighederne er således mange, men hyppigst vælger folk at få fillers i læberne for at få mere fyldige læber, eller i kindbenene for at få disse til at stå skarpere frem.

Hvad er forskellen på fillers og Botox?

Fillers og Botox forveksles tit, men det er faktisk to helt forskellige ting. Selvom begge behandlinger består i injektioner, så er Botox primært en rynkebehandling, hvor fillers i højere grad er en behandling, der skaber glød, volumen og elasticitet i huden. Botox består af det muskelafsappende toxin Botolinum Toxin, der lammer musklerne og på den måde udglatter rynker. Fillers består derimod af hyaluronsyre. Der er også vigtige forskelle på bivirkningerne ved de to behandlinger samt pris og varigheden af behandlingerne.

Er behandling med fillers permanent?

Fillers er desværre ikke permanente, men holder i ca. 2 til 4 måneder, før behandlingen skal gentages for at opretholde resultatet. Fillerbehandlinger er til gengæld ikke så dyre. Prisen kommer an på, hvilket områder, man ønsker fillers i. Ofte kan man opnå rabatter ved at få fillers i flere områder samtidigt. Prisen ligger i omegnen af 2.000 kroner per behandling hos de store klinikker såsom AK Nygart.

You may also like...