En låsesmed kan meget mere en bare at lukke dig ind når du er låst ude

Jeg er en idiot med nøgler. Jeg kan aldrig finde ud af hvad der er til hvad, jeg glemmer dem altid alle mulige steder, og må konstant ringe efter min lokale låsesmed. Derfor havde vi også en fast aftale om at de har alle mine nøgler på lager, da vi udmærket ved at det kommer til at være nødvendigt igen og igen.

Jeg tror imidlertid ikke at det skal være nogen hemmelighed at de blev godt og grundig trætte af min med tiden, og med rette. Så chefen for min kære låsesmed arrangerede ganske enkelt et helt nyt låsesystem, et hvor jeg ikke behøver at brug nøgle. Jeg skal blot rende med en  RFI, eller det tror jeg at det hedder, og så skal jeg huske en kode, som jeg ikke har vanskeligt ved.

Det fungerer rigtig godt og jeg har endnu ikke mistet min RFI, hvilket til dels nok har at gøre med at jeg aldrig behøver at tage den op af lommen. Og nej, jeg kan faktisk heller ikke låse mig ude hvis jeg glemmer den indenfor. En god løsning på et dumt problem. Jeg tror nok at jeg ved hvem min favorit låsesmed er, det er helt sikkert.

You may also like...