Plastikkirurgi: Tanker, meninger og erfaringer

I dag vil jeg gerne tage et lidt alvorligt emne op på bloggen. Det er et meget personligt emne for mig, da det er noget, som jeg selv har benyttet mig af, og jeg ved, at der er rigtig mange forskellige holdninger til det. Nogle af jer har måske allerede gættet, at det i dag skal handle om plastikkirurgi.

Jeg valgte at benytte mig af plastikkirurgi for nogle år siden, fordi jeg var utilfreds med nogle ting ved mit udseende, og det var en utilfredshed, jeg længe har overvejet om var de mange penge værd, og det var det.

Jeg fik lavet min plastikkirurgi hos Nygart, så det var ikke, fordi det blot handlede om at få det lavet, og så skulle det ellers bare være så billigt som muligt. Jeg undersøgte sagen og fandt frem til, at Nygart var nogle af de dygtigste inden for plastikkirurgi, så jeg var sikker på, at det jeg fik lavet blev lavet ordentligt.

plastikkirurgi

For mig handler plastikkirurgi om meget mere end blot at ændre på sit udseende. For mit vedkommende handlede det om, hvordan jeg opfattede mig selv, og ikke hvordan andre opfattede mig.

Jeg ville lige fortælle jer min historie. Er der nogle af jer, der har benyttet sig af plastikkirurgi?

You may also like...