Pusle spil udvikler dit barns finmotorik og opfattelsesevne

Pusle spil er faktisk et vildt undervurderet spil som alt for få børnefamilier ikke benytter sig af. Jeg har sammen med mine to døtre på henholdsvis fire og syv år, fået adskillige timer til at gå med dette fantastiske spil. Selvom jeg også tit tager dem med ud på den lokale legeplads eller park for at lege med, så kan det være lidt træls på heftige regnvejrsdage at skulle hive sig selv og børnene ud i regnen og blive drivvåde og risikere at få sig en forkølelse.

Derfor er pusle spil en god måde at tilbringe et par timer derhjemme med børnene på, især når man ligesom mig har to døtre som tit leger med dukker og holder te selskaber, kan det være meget rart at undslippe det. Derudover styrker pusle spillet også børns finmotorik, samt udvikler deres opfattelsesevne.

pusle spil

På denne liste her kan du se en top ti over de bedste spil til børn, der hjælper dem med at udvikle deres finmotorik.

You may also like...