Vælg det rette tilbehør til dart

Et hyggeligt værtshusspil
De fleste af os har prøvet at spille dart og kender det som et fint barspil – Noget vi har det sjovt med over en øl sammen med venner og bekendte. Dart og tilbehør til dart er dog en større videnskab, og det handler ikke kun om øl og hygge.

Spil dart med stil
Hvis man vil tage sit dartspil til et nyt niveau, er det vigtigt at have udstyret og tilbehøret i vinkel. Det rigtige – eller forkerte! – tilbehør kan have en stor indvirkning på dit spil. Skulle man give et eksempel på et godt mærke inden for darttilbehør kunne det fx være Bull’s. Vælg generelt leverandører af dart tilbehør med et godt ry, når du skal invertere. Spil dart med stil.

De mange slags darttilbehør
Der findes et væld af forskelligt tilbehør til dit og vennernes dartspil. Der er bl.a. mange måder at hænge dartskiven op på, kridt og holdere hertil, rengøringsudstyr, osv. Se flere eksempler her:

•    Dartstand
•    Diverse skabe: Aluminium, træ, mm.
•    Elektroniske scoretavler
•    Diverse dartpile

Og det stopper slet ikke her. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til dart tilbehør.

dart tilbehør

Hvad er vigtigt, når man skal vælge dartpile?
Lad os fokusere på kongen af darttilbehør: Dartpilene. De er uden tvivl det allervigtigste for dartspillere. Det er vigtigt at være konsekvent med sine pile og bruge den samme slags, så man kan få fod på sin teknik med netop de pile, man har valgt.

Det er ligegyldigt, om det gælder træning eller turneringer – Pilene skal være de samme, og de skal være i orden. Hvis du en dag vil være en seriøs dartspiller, skal du gå efter den rette udformning og vægt af dine pile. Tager du ikke dit darttilbehør og –udstyr så seriøst, kan du fokusere mere på pris og holdbarhed.

You may also like...